Alergare, Sport
Leave a comment

Distractie garantata la Bucharest 10k & Family Run

Pana pe 30 martie te poti inscrie online la Uniqa Bucharest 10K & Family Run, care va avea loc Duminica, 3 Aprilie. Este o cursa potrivita pentru toate nivelele de alergatori, si care promite sa iti ofere un mix de provocare si distractie alaturi de cei dragi.

Organizatorii au gandit un eveniment dedicat sportului, cu o multime de optiuni pentru alergatori, famiilile lor, copii mici (si mari ๐Ÿ™‚ ), sustinatori, basically in orice capacitate ai participa, ai un eveniment dedicat pentru tine pe 3 Aprilie!

Si pentru ca de aproape 1 an de zile lucrez intr-o companie de IT, am sa iti fac mai jos o diagrama IF -> THEN, ELSE, cu toate optiunile de a-ti petrece timpul cat mai fun la Uniqa 10K & Family Run

Incepem cu cea mai importanta intrebare: ai copii?

IF NO

  • Esti alergator experimentat? THEN iti recomand sa te inscrii la cursa de 10km. Este un traseu rapid, plat, masurat la perfectie, care iti da sansa unui Personal Best. Mmm, cine are putea rezista tentatiei? Vezi mai multe detalii aici.
  • Daca esti alegator incepator sau mediu, ai putea sa iei un prieten sau o prietena de aripa, si sa va inscrieti impreuna la stafeta 2x5km. Distanta este confortabila si pentru cineva care nu alearga de mult timp, dar si pentru alergatori care nu sunt chiar la inceput, si vor sa se joace cu viteza. Detaliile cursei aici.

IF YES,

and you have little ones, ai o gramada de optiuni sa te bucuri de aceasta zi alaturi de ei ๐Ÿ™‚

  • Daca ai un bebe de pana intr-un 1 an de zile, in primul rand FELICITARI! Second, cea mai spectaculoasa cursa din aceasta zi este dedicata belelusilor! Piticul sau pitica ta se poate intrece pe o pista speciala pentru bebei, pe o distanta de 4,2195 metri (este practic o miniatura a distantei de maraton). Toti micutii vor fi premiati la sfarsit, iar in baza diplomei de participare se vor putea inscrie gratuit la maraton cand implinesc 18 ani. How cool is that? Sunt sigura ca din piticii de aici vor iesi uni din marii maratonisti ai viitorului! Poti afla toate informatiile aici.
  • Daca ai copii intre 5-12 ani, poti alerga alaturi de ei, pe o distanta intre 0,8 โ€“ 1,4 km, adaptata varstei lor. Mi se pare una dintre cele mai geniale moduri de a-ti petrece timpul alaturi de copii. Nu o sa iti spun ca sunt premii pentru fetele si baietii cei mai rapizi de la fiecare categorie, pentru ca este vorba despre activitate, nu despre competitivitate (dar intre noi fie vorba, premiile de o trotineta si o pereche de role imi fac si mie cu ochiul *wink, wink*). Toate info aici.
  • Daca ai copii adolescenti, stii si tu cat de important este sa ii obosesti, ca sa iti faci viata mai usoara ๐Ÿ™‚ Poti sa ii inscrii la cursa adolescentilor, unde vor alerga 2,9 km, cred ca suficient ca sa fie obositi si cuminti dupa-masa. Cu fratele meu de 17 ani functioneaza de minune aceasta strategie ๐Ÿ™‚ Informatii detaliate aici.

Desigur, poti sa petreci duminica in familie cu orice varianta de mix and match din cele de mai sus. Ba mai mult, in program este si o cursa de mers si alergare, in care te poti inscrie cu toata familia (rude de gradul 1 sau 2), si sa faceti un Run & Walk de 2,9 km impreuna! Acum imi pare rau ca nu am mai multe rude in Bucuresti!ย IHJEJSYOIKRVFMWQTHQK

Asa ca nu mai sta pe ganduri, si profita de ultimele zile de inscriere online. Push that registration button!!! Apasa-l, APASA-L!

(c) Creative Monkeyz

(c) Creative Monkeyz

xoxo,

Ioana Bomboana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.