Reteta de curry de linte vegan (de post), cu ciuperci si spanac
Servings Prep Time
4portii 10minute
Cook Time
40minute
Servings Prep Time
4portii 10minute
Cook Time
40minute
Ingredients
Instructions
  1. Pune la calit semintele de chimen, ceapa si usturoiul in uleiul de masline, pana ceapa devine translucida.
  2. Adauga ciupercile si amesteca pana cand se fragezesc.
  3. Toarna lintea, impreuna cu laptele de cocos si supa de legume, si adu totul la punctul de fierbere. Adauga 2 lingurite de pasta de curry (iese medium picant, incearca doar 1 daca nu iti place picant, sau mai mult daca te stii doritor de senzatii tari :p )
  4. Pune totul pe foc mic si lasa la fiert pana se face lintea (cam 20-30 de minute). Daca scade prea mult, si lintea tot nu este facuta, mai adauga supa de legume sau apa calda, si ai grija sa amesteci frecvent, sa nu se prinda de vasul de gatit.
  5. Ia vasul de pe foc, si adauga deasupra frunzele de baby spinach. Amesteca cu lingura de lemn pana cand spanacul este inglobat in compozitie.