Sport, Triatlon
comments 3

Castiga o invitatie la Conventia Internationala de Fitness

Ultima saptamana a adus in sfarsit niste SOARE, si parca mi-am facut cu mai mult drag antrenamentele. Chiar daca le fac dimineata devreme sau seara tarziu, si deci nu vad de fapt soarele in timpul antrenamentelor, energia razelor a ramas cu mine, si mi-a dat un plus de motivatie si spor. Eh, cam acesta este efectul daca vei participa la Conventia Internationala de Fitness! Te vei antrena alaturi de oameni pasionati de miscare, sub indrumarea unor antrenori specialisti atat din Romania, cat si internationali, si vei pleca de acolo cu tolba plina de cunostiinte noi si motivatie pentru programul tau sportiv ๐Ÿ˜‰

Pentru mine va fi prima data cand voi participa la un astfel de eveniment, si sunt foarte curioasa sa experimentez workshopurile din agenda. Conventia Internationala de Fitness are loc pe 22 โ€“ 23 Aprilie, si ne da ocazia sa facem un โ€œturneuโ€ al lumii fitness-ului intr-un weekend. Pe parcursul celor doua zile putem gusta din cele mai apreciate si populare concepte ale industriei: Indoor Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Kangoo Jumps (Elvetia), Functional Shape (Romania), Steel programes (Argentina), Limitless (Romania), Zumba, Aqua Shape, Fight Club (Anglia), etc

Partea cea mai faina este ca cursurile sunt dedicate si amatorilor de sport, nu doar profesionistilor in domeniu. Adica tot ce ai nevoie ca sa participi la conventie este chef de sport si echipamentul de sala. And youโ€™re set to go!

Poti gasi tot programul de la Conventia Internationala de Fitness pe site-ul Fitness Scandinavia, organizatorii evenimentului. Personal, abia astept sa explorez cateva workshopuri de indoor cycling, si sa invat mai multe lucruri despre Pilates si Yoga. Cred ca vor veni ca o completare buna in antrenamentele mele pentru anduranta.

(c) Fitness Scandinavia Asa ma vizualizez dupa workshopuri :)

(c) Fitness Scandinavia
Asa ma vizualizez dupa workshopuri ๐Ÿ™‚

Si daca ti-am starnit interesul, si te tenteaza sa participi si tu la Conventia Internationala de Fitness, am o invitatie la eveniment, in valoare de 450 de lei, pe care o ofer gratuit prin concurs. Tot ce este nevoie sa faci este sa imi lasi un comentariu la acest post in care imi spui ce iti da ENERGIE pentru a face sport. Voi anunta fericitul castigator sau castigatoare pe 30 martie, si ne vom vedea pe 22-23 Aprilie la Conventia Internationala de Fitness.

Sending sunshine and good vibes,

Ioana Fitnessoana

 

3 Comments

  1. Ioana Andreea Zotica says

    Energia vine din planul uman 3D: alimentatie, mental si emotional

  2. Tocmai am facut extragerea, ladies. Georgiana, a iesit numarul tau. Te rog da-mi un mesaj ca sa iti spun cum sa intri in posesia invitatiei.

    Happy trainings ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.