Despre mine

Bine ai venit, eu sunt Ioana Molnar si aici povestesc din aventurile mele in lumea stilului de viata activ, a miscarii, motivatiei si transpiratiei inspiratiei 😉

Imi petrec cea mai mare parte a orelor din zi in doua tipuri diferite de haine: outfitul de birou, si colantii sport. Jonglez cu programul meu astfel incat sa pot imbina cu succes munca de birou (sunt ceea ce se numeste o CORPORATISTA), un stil de viata activ (uneori chiar EXTREM de activ), si viata de familie (no kids, just HUSBAND & the CAT).

M-am apucat de sport din cauza ca simteam ca in viata mea lipseste „CEVA”, nu aveam deloc stare, si la fiecare final de saptamana eram extrem obosita, desi nu faceam alt efort decat sa stau toata ziua pe scaun la birou. La inceput am facut sport putin si timid, si incetul cu incetul am ajuns sa dedic cea mai mare parte a timpului meu liber miscarii.

Cand m-am apucat de ALERGARE, dupa primii mei 3 km in parc am crezut ca am sa mor sufocata de la efort! Treceam printr-o depresie, si desi ma chinuia teribil efortul de a alerga, cumva ma simteam mult mai bine si mai linistita dupa ce ieseam la o tura in parc. Au trecut cativa ani de atunci, si intre timp am urcat niste munti inalti de pe 4 continente, am invatat sa INOT, sa merg pe BICICLETA, si asa am ajuns sa fac TRIATLON!

Denali, Alaska, 6194 m altitudine

Printre realizarile de care sunt cea mai mandra de cand am inceput sa fac sport este faptul ca am reusit sa urc  cel mai inalt munte din America, sa termin doua concursuri de IRONMAN, peste 10 curse de Half Ironman, am fost de 2 ori Campioana Nationala la Triatlon, si sunt  prima romanca care a participat la Campionatul Mondial de Ironman 70.3.

Daca vrei sa pastram legatura, ma poti contacta pe mail (ioana punct molnar at gmail punct com), Instagram si Facebook.

Sa ai o zi plina de aventura!

Ioana

2 Comments

  1. Roxana Wu says

    You are amazing!!! OMG! Ioana, cand ne-am cunoscut la facultate in Romania la Aiesec nu mi-as fii inchipuit ca vei fii atat de dedicata sportului de performantza. So inspiring! Wow…

    I actually wow at every article you write. Looking forward to learn more about what you do!

    Roxana Wu ( Avram)

  2. Pingback: Power Meter Garmin Vector 3 review cu Ioana Molnar - Trisport blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.