FITspiration, Sport, Triatlon
Leave a comment

Ironman Part 3: the AMAZING you!

Ultimul articol din seria „Ironman”, daca vrei sa le citesti pe toate gasesti si Partea 1 si Partea 2.

Au trecut 6 saptamani de cand am terminat concursul meu de Ironman, si vreau sa profit de moment sa iti povestesc ceva despre tine. Da, de data asta nu vorbim de mine, ci despre tine, pentru ca vreau sa iti spun cateva chestii de care mi-am dat seama in ultimele saptamani. Pune-le pe seama endorfinelor de dupa concurs, si a euforiei de a termina 13 ore de efort, dar tin neaparat sa ti le impartasesc si tie:

Where you go, there you are!

meadow-680607_1280De multe ori cel mai greu pas este sa te hotarasti si sa te decizi cu adevarat sa faci ceva. Ai undeva in tine samanta aceea de vis si de dorinta, de ceva drag sufletului tau, dar o tii ingropata si nu o exprimi. Nu ma refer doar sa o verbalizezi, ci sa faci declicul acela intern, in care decizi ceea ce iti doresti si incepi sa te dedici cu toata fiinta scopului tau. O data ce te-ai decis vei vedea ca the magic happens, universul conspira, si rotitele se pun in miscare.

Orice, ORICE iti doresti sa realizezi, poti!

love-683404_1280Este doar o ecuatie de timp, energie si bani (yes, yes, sunt si ei parte din viata). Tine de tine sa gasesti proportiile potrivite in viata ta pentru aceste variabile. De obicei mai putin din una reprezinta mai mult din celelalte doua! Asa ca no money poate fi compensat de more time and energy 😉

Corpul tau tau este atat un templu cat si un parc de distractii!

fair-680201_1280Bucura-te de el, lasa-te uimit(a) de el, si foloseste-l din plin. Miscarea, mai ales sportul de anduranta, are capacitatea asta magica de a te face sa treci prin stari de meditatie, bucurie, durere, si everything in between! Nu conteaza ca ti se pare ca esti gras(a), slab(a), neantrenat(a), corpul tau merita tot respectul, si poate face mult mai multe decat ai crede.

Imposibilul este strict o chestiune de perspectiva.

Muhammad-Ali-on-the-ImposibleNu o spun eu, ci Muhammad Ali, stia omul destule despre subiectul asta! Eu doar am simtit nevoia sa iti reamintesc, pentru ca si mie mi-a prins bine reminderul asta de-a lungul lunilor lungi de antrenamente, in care mi se parea ca nu voi reusi niciodata ce imi propun! Iar astazi „normalul” meu este ceea ce acum un an de zile imi parea imposibil!

Iar in final, adu-ti aminte sa fii si bland(a) cu tine.

No_20matter_20how_20much_20I_20get_20done_2C_20or_20UNDONE_originalBlandetea vine din incredere, din sentimentul ca stii ca poti sa realizezi tot ce ti-ai propus. Blandetea este puternica, ai nevoie de tarie ca sa iti respecti mintea si corpul, si sa le dai o pauza atunci cand au nevoie. Blandetea este protectoare, te va tine departe de accidentari, de chinuri inutile, si de oboseala cronica.

Listen to your body!

Les bisous,

Ionica fara frica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.