Lifestyle
comment 1

Retrospectiva Octombrie

Wow, ce repede a trecut luna asta! Poate din cauza ca o mare din partea din ea a fost „luna de odihna”, si cand nu fac mare lucru mi se pare ca trece timpul foarte repede. Prea repede 🙂

Vreau sa trec in revista cateva momente faine, unele mai sportive, altele mai putin, care au facut aceasta luna sa fie una deosebita!

MIB cu colegii din Luxoft

Luxoft MIB 1V-am spus doar jumatate din povestea de la Maratonul Bucuresti, cea despre cum am dat-o eu de gard cu concursul. Insa cealalta jumatate a povestii este mult mai de succes, respectiv anul acesta am participat pentru prima data cu compania la cursa, si 80 de colegi din Luxoft au alergat pe 4 octombrie, la toate distantele din concurs!

Impreuna am alergat in total 980 de km, sub sloganul “Luxoft – we move the bits“. Am ales sa participam la Maraton prin intermediul Fundatiei Olimpice Romane, doarece am vrut sa ne alaturam eforturile la constructia salii de sport pentru copiii din Berzunti.

Am castigat o mentiune cu blogul ioanamolnar.ro la Gala Raifeisen Bank Bucharest Marathon

Gala Raiffeisen Bucharest Marathon

Gala Raiffeisen Bucharest Marathon

Ca sa il citez pe Daniel Osmanovici cand m-a prezentat: „premiul pentru cel mai bun articol despre maraton fara finalizare” 😀  Da, dupa cum stiti maratonul meu nu a fost cu happy ending (am zis-o si pe asta!). Dar cred ca de cele mai multe ori invatam cu adevarat din esecuri, nu din succese. De aceea este important sa mai si esuam uneori, lectiile sunt mult mai puternice, si salturile de progres dupa sunt mult mai mari.

Premiul consta in 3 inscrieri gratuite la Semimaratonul din primavara. Stay tuned pentru detalii despre ce facem cu ele 😉

Am facut training cu voluntarii de la concursurile sportive

4 ore de Motivatie Optima

4 ore de Motivatie Optima

La initiativa lui Oana si Gabi Solomon, am tinut un workshop de 4 ore pentru voluntarii de la concursurile de alergare. Implicarea voluntarilor este esentiala in reusita unui concurs, si de multe ori am beneficiat de munca depusa de ei, la nenumaratele concursuri la care am fost. Asa ca mi s-a parut o super ocazie sa rasplatesc energia investita de ei, si sa impartasesc si eu din timpul si cunostintele mele. Asta pentru ca cea de-a 3-a „palarie” a mea, atunci cand nu sunt la job sau nu fac sport, este de trainer.

Am ales sa exploram subiectul meu preferat, si sa vorbim despre motivatie. Mai concret, despre cum ne putem exersa abilitatile de a construi o Motivatie Optima pentru a realiza ceea ce ne dorim. Programul Motivatia Optima este o licenta originala Ken Blanchard Companies, reprezentata in Romania de Human Invest. Colegul meu Rares Manolescu tine mai multe training-uri open pe subiect, daca te intereseaza sa afli mai multe!

Am participat la kick-off-ul antrenamentelor pentru Baneasa Trail Run

O mica incalzire inainte de alergare

O mica incalzire inainte de alergare

Pe vremea cand faceam expeditii montane la altitudine, si ma antrenam la sala pentru mai multa forta, am descoperit spinningul. Iar ora mea preferata de spinning era joi seara de la 8, la Vlad. Si la sugestia lui, mi-am luat in 2012 o bicicleta, si asa am facut unul dintre primii pasi care m-au dus la triatlon 🙂

Iar Vlad, instructorul de spinning, este de fapt Vlad Mihalache, fondatorul Traiesc Sanatos. M-am bucurat mult sa ma revad cu o mare gasca de „Sanatosi” la primul antrenament din seria celor pentru Baneasa Trail Run, sa povestim putin despre Ironman si planuri de viitor, si sa facem o incalzire impreuna. Am alergat apoi relaxat prin padure pe traseu, pe o vreme superba si un soare frumos. A fost de vis!

Happy Halloweening intre timp,

Pumpkin Ioana

 

1 Comment

  1. O placere sa citesc acest articol, multumesc! Imi place foarte mult sa ma descopar pe mine si sa observ si in altii trasaturi de caracter. Am fost si la un curs de formare in coaching tinut de https://www.markantconsult.ro/ ,am aflat despre mine o multime de lucruri, cum felul in care gandesc nu ma ajuta deloc si ce pot face sa schimb asta, de atunci s-a aprins o mica flacara in mine, o dorinta de dezvoltare 🙂 Multumesc inca o data pentru articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.