Triatlon
Leave a comment

Semne bune anul are: Felt Bicycles

Desi a trecut sezonul “de Mos”, am o super veste pe care am primit-o in aceasta iarna. Iar astazi este ziua mea, si vreau sa va povestesc despre cel mai frumos “cadou”, la care nici nu as fi visat:-)

Pentru sezonul 2014 ma voi antrena si voi concura pe o bicicleta extraordinara, marca Felt, printr-un parteneriat cu magazinul MosIonRoata, unic importator al brandului Felt in Romania! Este o bicicleta absolut superba, care pe langa faptul ca este o “masina” de triatlon, este si un model dedicat femeilor: B 14 W. Ce este atat de special la ea? Cadrul de pe modelul B14 este un descendent al modelului DA, varful de gama al bicicletelor de contratimp/triatlon inainte ca Felt sa introduca anul acesta modelul IA (pe care s-a stabilit in octombrie un nou record feminin al Ironman-ul din Kona). Cadrul a fost un pic ajustat in fata pentru a putea incadra furca standard, aceasta fiind singura diferenta notabila fata de vechiul cadru DA. Pe scurt, este un cadru foarte profi πŸ™‚

Oare ce jucarii pentru copii gasim in cutia asta mare? :-)

Oare ce jucarii pentru copii gasim in cutia asta mare? πŸ™‚

Ansamblam un pic puzzle-ul si....voila!

Ansamblam un pic puzzle-ul si….voila!

Fiind un model dedicat femeilor este adresat unor ciclisti mai micuti de inaltime, ceea ce pentru mine se potriveste perfect la cei 165cm din dotarea proprie. Vopseaua este de un alb sidefat cu accente de gri si turcoaz, suita de culori fiind denumita foarte sexy “ghost”. Parca imi si imaginez mergand pe bicicleta atat de repede, incat trec ca o fantoma pe langa ceilalti concurenti! πŸ™‚ Whishful thinking….

Pentru mine este dincolo de o onoare sa pot folosi aceasta bicicleta, este si o reponsabilitate. Brandul Felt este sinonim cu triatlonul de inalta performanta, Jim Felt (creatorul companiei) fiind unul dintre primii fabricanti de biciclete dedicate triatlonului. Calitatea si inovatia tehnologica au fost de la inceput diferentiatori ai companiei, iar de-a lungul timpului Felt a sustinut povestea multor campioni, precum Paula Newby-Fraser (ramasa si azi regina absoluta a Ironman), Jan Frodeno (campion olimpic in Beijing), sau Mirinda Carfrae (detinatoarea noului record feminin in Kona). Astazi misiunea companiei este β€œTo design, develop, and deliver the best bicycles in the world. Period.” Nu cred ca putea fi mai simplu si mai clar decat atat πŸ™‚ Asa ca si misiunea mea pentru acest an va fi sa “deliver my best performance“, si imi voi aduce aminte de acest lucru de fiecare data cand voi fi pe bicicleta mea minunata!

La joaca! Abia astept sa o scot si pe sosea!

La joaca! Abia astept sa o scot si pe sosea!

Primul obiectiv important al sezonului vine deja pe 13 Aprilie, si am inceput pregatirile si antrenamentele. Dar despre planurile pe 2014 voi reveni cu detalii intr-un post urmator. Pana atunci, sa stiti ca ii caut un nume bicicletei, si puteti sa ma ajutati cu idei si sugestii. Acestea fiind spuse, ma duc sa ma dau pe home trainer, si va las alaturi de melodia tematica de astazi, care alta decat “Bicycle race”…..I want to ride my bicycle, I want to ride my bike πŸ˜‰

Les pupici,

Ioana Bike Lover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.