Triatlon
comments 2

Time management corporatist la bazin

Am schimbat viata de freelancer pe una de corporatie, si inca ma adaptez la lucrurile noi care vin la pachet. Cea mai mare provocare este ca nu mai am atat de mult timp liber ca inainte! *sniff sniff* Asa ca diminetile mele, care erau destul de lejere inainte, acum s-au transformat intr-o mica cursa contra cronometru. Iar cea de azi a fost de-a dreptul deosebita!

6:30: wake up! Doar ca azi am dat un snooze, mic, mic, fiind foarte obosita. Am tresarit si m-am ridicat din pat la ora 7! PANICA!!!!

7:30: trebuia sa fiu deja la bazin, si eu abia am plecat din casa. Cu un taxi, sa nu mai pierd timp cu parcarea! Mai cheltui si extra bani….

7:45: am ajuns la bazin, THANK THE GOD OF TRAFFIC! Scot o bancnota de 50 lei si soferul imi spune ca nu are rest. Universul face misto de mine!

8:00: intru plouata in bazin! Am pierdut 15 min sa schimb niste bani la Mec (singurul loc deschis la ora aia)

8:55: am iesit din apa, cu doar 80% din antrenament terminat. Si am sarit revenirea, nu mai am timp 🙁

9:20: sunt dusata, imbracata, machiata, dar cu parul semi-ud! Nu mai am timp nici de el, dar sper sa se usuce pana la prima sedinta a zilei. Trebuie sa ajung pana la 10 cel tarziu in birou, si iar am nevoie de un taxi, daca am lasat masina acasa. Alti bani, alta distractie….graba se plateste!

9:30: in sfarsit am gasit un taxi!!! Cred ca s-a uscat si parul dupa cat fum am facut incercand sa gasesc unul! Nu e o solutie buna pentru viitor!

9:45: stuck la un semafor! COME OOOONN, people!!!! Drumul catre Pipera e sugrumat de toti corporatistii in drum spre birou, pe care ii injur un pic in gand. Ooops!!! Acum sunt si eu o corporatista in drum spre birou!

9:58: am ajuns in sfarsit! Ma lansez intr-un sprint pe tocuri catre lift, incercand sa il prind inainte sa se inchida usile.

9:59:58: I’m in!!!! Elvis is in the building!! Ce conteaza ca sunt mai transpirata ca dupa un maraton, am prins liftul, am dat cu badge-ul, si am ajuns la sedinta. Luni…..we do it all again! 🙂

Ioana Corporatista

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.